Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol cu patru maşini în Constanţa! O tânără a fost rănită (galerie foto + video)

ro

24 Nov, 2015 00:00 2069 Marime text


O tânără a fost rănită, ieri-seară, în urma unui accident rutier petrecut în Constanţa, la intersecţia dintre bulevardul Ferdinand şi strada I.G. Duca, în care au fost implicate nu mai puţin de patru maşini. În urma accidentului, în zona menţionată traficul a fost îngreunat.
 
În carambol au fost implicate o Skoda, o Dacia, un Volkswagen, dar şi un taxi! Datele poliţiştilor arată că accidentul a avut loc din cauza neatenţiei. În acest sens, precizăm că şoferul maşinii Skoda nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Dinamica accidentului

În jurul orei 18.50, un tânăr de 26 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism Skoda pe bulevardul Ferdinand, dinspre strada Atelierelor, către I.G. Duca. Când a ajuns în apropierea intersecţiei, şoferul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un taxi, condus în aceeaşi direcţie de un bărbat de 32 de ani, din Valu lui Traian. Din impact, Skoda a fost proiectată într-un autoturism Dacia, condus de o femeie din Cernavodă, în timp ce taxiul a fost proiectat pe contrasens într-un autoturism Volkswagen, care era parcat.
 
În urma impactului, o fată, născută în anul 1990, a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean, tânăra a suferit un ușor traumatism cranian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii