Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură de ţigări de contrabandă

ro

12 Oct, 2012 01:00 1515 Marime text
Poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă au identificat o persoană care transporta cu un autoturism 6.000 de ţigarete fără timbru fiscal şi o alta care deţinea 380 de ţigarete cumpărate dintr-un magazin duty-free fără documente justificative.

Lucrătorii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanţa au verificat miercuri, la ora 11.45, un autoturism marca Opel Astra înmatriculat în Bulgaria.

În urma controlului au fost descoperite 6.000 de ţigarete fără timbru fiscal emis de statul român, pentru care O. N. (45 ani) nu a putut prezenta documente justificative.

Verificările au mai stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

În aceeaşi zi, în zona Gării CFR din Constanţa, poliţiştii de frontieră constănţeni l-au identificat pe O.M. (26 ani), care avea 380 de ţigarete din duty-free, fără documente legale.

Ţigaretele, cu o valoare de 3.190 lei, au fost ridicate pentru confiscare. Primei persoane i-au fost întocmite actele pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere, iar cea de-a două persoană a fost sancţionată contravenţional cu 1.000 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii