Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidat pe două funcţii la bătaia pentru şefia Parchetelor Magistratul Boboc revine!

ro

07 May, 2011 01:19 1650 Marime text
După ce a pierdut în toamnă cursa pentru şefia Parchetului Tribunalului Constanţa şi a preferat să îşi revendice locul câştigat prin concurs la Parchetul Curţii de Apel Constanţa, magistratul Valentina Boboc revine cu forţe noi.

În cursul zilei de ieri, candidatura procurorului a fost admisă la concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct al Parchetului Tribunalului Constanţa, dar şi pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa. Informaţia a fost făcută publică de reprezentanţii Institutului Naţional al Magistraturii, instituţie care organizează în perioada 8 aprilie - 5 iulie concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor. De menţionat că pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa vor mai concura şi magistraţii Raluca Georgeta Ceauşu, Carmen Ecaterina Tănase şi Ioana Ursache, toate din cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa. La acelaşi concurs, pentru funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Constanţa s-a înscris actualul prim-procuror adjunct delegat al instituţiei, magistratul Mihaela Elena Mergeane. Pentru postul de şef al Parchetului Judecătoriei Constanţa vor concura magistraţii Dana Belciug (delegată la Parchetul Tribunalului), Ionuţ Marius Chirilă (prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Medgidia) şi Camelia Mădălina Hira, din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • csm 09 May, 2011 10:53 unde e valentin stefan hop si mergeane-citi infractori au eliberat -ce averi au din salariu la stat