Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionul, menţinut în arest Ce s-a spus în prima şedinţă secretă a lui Iulian Marius Ursoi

ro

05 Oct, 2012 01:00 4990 Marime text
Ursoi-Ursoi2.jpgZIUA de Constanţa prezintă o parte din discuţiile avute în şedinţa secretă a Judecătoriei Constanţa, instanţă care a decis arestarea campionului pentru 29 de zile

Ieri, magistraţii Tribunalului Constanţa au decis menţinerea în arest a lui Iulian Marius Ursoi, de 40 de ani, din Constanţa, campion la kick-boxing, cercetat pentru presupusa săvârşire a trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a celei de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Decizia a fost luată în completul prezidat de Iulia Cezara Suciu şi format din Antoaneta Ardeleanu şi Marinela Mitan. Având în vedere numărul mare de persoane care doreau să asiste la judecarea recursului, magistraţii au hotărât tranşarea dosarului în şedinţă secretă.

Conform datelor puse la dispoziţie de Portalul instanţelor de judecată, pe data de 2 octombrie, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 25108/212/2012, având ca obiect „propunere de arestare preventivă a inculpatului", unde Iulian Marius Ursoi a avut calitatea de inculpat. În şedinţă secretă, completul prezidat de Lavinia Mihaela Cârciumaru a decis arestarea campionului pentru 29 de zile. Pentru că a avut această posibilitate, Iulian Marius Ursoi a atacat cu recurs decizia Judecătoriei. Ieri, completul prezidat de Iulia Cezara Suciu şi format din Antoaneta Ardeleanu şi Marinela Mitan a decis ca Ursoi să rămână în spatele gratiilor. În continuare, ZIUA de Constanţa prezintă o parte din discuţiile avute în şedinţa secretă a Judecătoriei Constanţa, instanţă care a decis arestarea campionului pentru 29 de zile. În spatele uşilor închise, avocata Aurica Nasta Grigorescu, fost magistrat, a spus în apărarea clientului său, Iulian Marius Ursoi, că pentru luarea măsurii arestării preventive a unei persoane trebuie examinate în ce măsură au fost administrate în cursul cercetării penale probele care stau şi fac dovada indiciilor temeinice, ori dacă aceste probe sunt ilegale. Aurica Nasta Grigorescu a spus că organul de urmărire penală ar fi trebuit să menţioneze clar şi funcţia uneia dintre părţile vătămate, respectiv lucrător al Serviciului de Cazier Judiciar, care ar fi avut o atitudine agresivă la vederea lui Iulian Marius Ursoi. Mai mult decât atât, avocata campionului este de părere că femeia, salariată a Serviciului de Cazier Judiciar, care ar fi lovit-o pe soţia lui Ursoi, ar fi trebuit să mediteze asupra incidentului şi nu să creeze o stare tensionată.

Ce a declarat Ursoi

De asemenea, fostul judecător Grigorescu arată că Iulian Marius Ursoi nu s-a apucat de practicarea sportului pentru a-şi face dreptate ori pentru că ştia ce se va întâmpla cu soţia lui, ci pentru că este un hobby. Aurica Nasta Grigorescu a mai susţinut în faţa magistraţilor că Ursoi nu are antecedente penale, este căsătorit, are un copil minor şi lucrează de opt ani la o firmă ca director de vânzări. Apărătorul campionului mai arată că propunerea de arestare în cauză ar avea mai multe greşeli, una dintre acestea fiind cea prin care se arată că Ursoi este reţinut din data de 16 ianuarie. Având cuvântul, Iulian Marius Ursoi a precizat că, din greşeală, a dat cu mâna peste căruciorul în care se afla copilul poliţistei, motiv pentru care îşi cere scuze. Campionul la kick-boxing a mai susţinut că nu-şi putea lăsa soţia în starea în care era.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iuian 16 Nov, 2012 10:48 ei da , acum campionul are timp să reflecteze la o altă latură a artelor martiale , pe care s-a dovedit că nu o stăpâneşte este vorba de autocontrol , de stapânirea de sine , de câştigarea războiului nervilor daca asta a devenit campion la arte marţiale înseamnă că nu a întâlnit un adevărat practicant de arte marţiale . e abia la inceputul cunoasterii si puscaria o să constituie o adevarată lectie pentru el astfel încât ar trebui să dureze cât mai mult pentru ca în final să câştige şi războiul nervilor . se povesteşte că odată un mare maestru în artele marţiale călătorea pe un vas şi a fost provocat la lupta de un tînăr scandalagiu , atunci maestru a spus că acceptă sa lupte dar nu pe vas pentru a nu afecta călatorii ci pe insula care se vedea în apropiere . după ce au ajns pe insulă tânărul s-a grabit să sară din barcă şi să se îndrepte spre plajă însă maestrul a rămas in barcă şi a plecat cu ea lasându-l pe tânar pe insulă . in felul acesta a salvat viaţa tînărului şi i-a dat o lectie din care rezultă că cea mai bună cale de a câştiga o confruntare este aceea de a o evita
  • Sorin 06 Oct, 2012 11:14 Hai sa fim seriosi. Ce bland si cuminte este Ursoi. Este cunoscut ca un cal breaz domnul "director - campion" iar acum, lupul apare cu blanitza de mielusel. Campion la huliganism. Un animal!