Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calvarul unei femei frumoase. Hoţul i-a intrat în casă şi nu a rezistat. A bătut-o cu pumnii în cap şi a violat-o

ro

04 Jul, 2016 00:00 7982 Marime text


Într-un alt caz, violatorul a fost acuzat de procurori că a intrat într-o casă de unde a furat 200 de lei şi un pui făcut la rotisor  

Un individ proaspăt eliberat condiţionat din penitenciar, deşi are un cazier lung cât o zi de post, a lovit din nou! Bărbatul, specializat în furturi din apartamente (toate aflându-se la parterul blocurilor), şi-a trecut în palmaresul infracţional şi un viol. Potrivit magistraţilor, individul a intrat într-un apartament cu ferestrele asigurate de gratii. Aici, hoţul a găsit un portofel, în care se aflau câteva sute de lei, însă nu s-a mulţumit doar cu atât. El a mers în dormitor, unde se afla o tânără, pe care a violat-o. Într-un alt caz, acelaşi autor a fost acuzat de procurori că a intrat într-o casă de unde a furat 200 de lei şi o oală în care se afla un pui făcut la rotisor.    
 
Revenind la primul caz, în faţa magistraţilor, victima a declarat că locuieşte într-un apartament situat la parterul blocului, iar ferestrele erau asigurate cu gratii. În seara comiterii faptei, aceasta a auzit zgomote în exteriorul apartamentului, însă, pentru că nu a observat nimic, a mers la culcare în dormitor. La un moment dat, s-a trezit din somn şi a observat o persoană în cadrul uşii, aproape de capul patului.
 
„Nu a putut să remarce fizionomia acelei persoane, întrucât era întuneric. A remarcat însă că era puţin mai înaltă decât aceasta“, arată procurorii.
 
Era un bărbat, care i-a spus să stea liniştită şi, imediat după aceea, a venit asupra sa şi i-a pus mâna la gură. Fata a încercat să scape. Degeaba! Individul a lovit-o cu pumnii în cap, după care a strâns-o de gât, spunându-i în continuare să stea liniştită.
 
Victima a fost forţată să întreţină relaţii sexuale normale cu individul. În timpul violului, autorul i-a spus că „de mult aştepta asta şi nu a mai rezistat, nu a putut să se abţină“. La un moment dat, bărbatul a iniţiat şi întreţinerea unui raport sexual oral cu partea vătămată, moment în care şi-a scos telefonul din buzunar. Atunci, la lumina telefonului, victima a observat că monstrul cu chip de om purta un hanorac şi o şapcă pe cap.


 
După viol, victima a fost dusă în baie. Violatorul a aprins lumina în holul casei, după care i-a spus fetei să rămână în baie. După aproape cinci minute, victima a ieşit din baie, moment în care a observat că geamul de la bucătărie era larg deschis, iar gratia de la geam era îndoită. În scurt timp, fata a alertat autorităţile. Ulterior, victima a descoperit că i-a dispărut portofelul, în care avea câteva sute de lei. Fata le-a mai spus oamenilor legii că nu-l cunoştea pe individ.
 
Violatorul a mai fost acuzat că a intrat într-un alt apartament, situat tot la parterul unui bloc, de unde a furat 200 de lei şi o oală în care se afla un pui gătit. Oala a fost găsită a doua zi aproape de bloc.
 
Pentru faptele sale, autorul a fost condamnat la 13 ani de detenţie. Acum, dosarul se află pe rolul judecătorilor din Constanţa, care vor lua o decizie definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii