Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călcat în picioare de prietenii de pahar

ro

19 Aug, 2013 00:00 1496 Marime text
Poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat în vârstă de 47 ani, din Constanţa, despre faptul că, în timp ce se afla într-un bar din incinta Pieţei Far, a fost agresat de mai multe persoane.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au depistat şi identificat 4 persoane suspecte de comiterea agresiunii, stabilind totodată că cei cinci bărbaţi au consumat împreună băuturi alcoolice şi, la un moment dat, între reclamant şi ceilalţi patru a izbucnit un conflict spontan.
La momentul producerii incidentului, în incinta unităţii de alimentaţie nu se mai aflau alte persoane în afara celor implicate în incident.
La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale celui agresat şi l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa. Suspecţilor le-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării să fie făcută şi încadrarea juridică exactă a faptei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii