Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braconaj cu sute de kilograme de crap şi şalău, în zona Midia (galerie foto)

ro

04 Oct, 2014 00:00 1908 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, identificând un cetăţean român care transporta, cu un autoturism, cantitatea de 260,6 kilograme de peşte din specii diferite fără a îndeplini condiţiile legale.
 
Poliţiştii de frontieră de la Midia au oprit pentru control, joi după-amiază, un autoturism marca Fiat Doblo, înmatriculat în Constanţa, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani. În urma controlului autoturismului, au fost descoperite 12 lăzi din plastic încărcate cu peşte din speciile crap, chefal, şalău şi caras.
 
Conducătorul auto, domiciliat în oraşul Năvodari, a prezentat documente de provenienţă şi transport pentru cantitatea de 89 de kilograme peşte, neputând justifica însă alte 260,6 kilograme de peşte transportate.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 260,6 kilograme peşte, pe care au predat-o spre valorificare unei societăţi comerciale de profil conform procedurilor legale, iar persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii