Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blestem auto? Tatăl unui inspector CJC, ucis de maşina în care şi-a găsit sfârşitul un afacerist tulcean

ro

05 Jun, 2012 01:00 13127 Marime text
accident-zonapalatulcopiilor.jpgPe numele şoferului de 24 de ani, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă

Automobilul care l-a accidentat mortal pe Radu Coşoreanu, de 75 de ani, tatăl lui Adrian Coşoreanu, angajat al Consiliului Judeţean Constanţa, inspector al Direcţiei de Control, pare să fie unul blestemat. Maşina a aparţinut, până în 2001, lui Dan Munteanu, fostul lider al grupului muzical tulcean „Labirint". Aproape de începutul lunii septembrie 2001, Dan Munteanu, care a şi condus discoteca „Select" din Tulcea, se afla la volanul automobilului „blestemat" şi a fost implicat într-o tragedie rutieră. În urma impactului, trei persoane, printre care şi Dan Munteanu, şi-au pierdut viaţa.

Un alt aspect care nu este de omis, conducătorul auto care l-a accidentat pe Radu Coşoreanu a ajuns la volanului maşinii deoarece este angajat al clubului condus de fratele fostului lider al grupului muzical tulcean „Labirint". Pe lângă discoteca „Select" şi formaţia „Labirint", Dan Munteanu a mai condus şi o casă de producţii, tot în Tulcea. Amintim că potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, Bogdan Chirică, de 24 de ani, din Tulcea, a condus, pe data de 1 iunie, la ora 12.00, un automobil marca Ford pe strada Soveja, în banda numărul 3, către bulevardul Mamaia. Ajuns în zona Palatului Copiilor, şoferul l-a accidentat pe Radu Coşoreanu, de 75 de ani. Oamenii legii spun că bărbatul s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis. În ciuda eforturilor depuse de medici, victima nu a mai putut fi salvată. Pe numele şoferului de 24 de ani, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. În continuare, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa desfăşoară cercetările în dosar pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc tragedia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii