Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Becali, pus în libertate de judecătoarea Nermin Apzait „Nu mă mai interesează viaţa publică, vreau mântuire!“ (motivare)

ro

04 Apr, 2015 00:00 2406 Marime text


George Becali a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă! Ieri, judecătoarea Nermin Apzait, din Tribunalul Constanţa, a respins contestaţiile procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa formulate împotriva eliberării condiţionate a omului de afaceri.
 
În faţa penitenciarului, Becali şi-a cerut iertare, public, de la toţi cei pe care i-a supărat şi a reafirmat că se retrage din viaţa publică. Mai mult decât atât, George Becali a spus că celebritatea i-a adus necazuri şi că vrea să se înconjoare de duhovnici. „Voi ieşi din viaţa publică. Vreau să împlinesc dreptatea Domnului. Să mă împac cu toţi cei pe care i-am supărat: judecători, procurori, jurnalişti. De aici mi-am dat seama că am crescut în dragoste. La început aveam un alt sentiment. Acum, în ultimul timp, nu mai vreau rău la nimeni, eu la rugăciune mă rog şi pentru duşmani. Sunt unele persoane care, probabil, mi-au făcut rău în viaţă. (...) Eu vă spun lucruri importante. Nu mai facem circ. Pe mine nu mă mai interesează viaţa publică, vreau mântuire. Din dragoste stau aici cu voi. Puşcăria am primit-o cu dragoste. Pentru că suferinţa este postul sufletului“, a mai spus Becali.
 
Potrivit unor surse avocăţeşti, una dintre interdicţiile lui Becali va fi aceea de a vota.
 
Citeşte şi 
George Becali, eliberat condiţionat. Iată motivarea judecătorilor (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii