Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bea la volan, conduce haotic şi loveşte pietoni pe trotuar Ionuţ Bogdan Stroe, arestat preventiv (galerie foto)

ro

11 Mar, 2015 00:00 2324 Marime text
Ionuţ Bogdan Stroe, tânărul de 22 de ani din satul Viile, comuna Ion Corvin, a fost reţinut, luni noapte, pe bază de ordonanţă, de poliţiştii rutieri, iar ieri după-amiază, el a fost dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au acceptat propunerea poliţiştilor şi procurorului de caz şi l-au trimis după gratii pe teribilist pentru cel puţin 30 de zile.
 
Tânărul teribilist a provocat, luni, un accident grav de circulaţie, beat fiind la volan. El a spulberat staţia RATC de la Dobrogea, la capătul liniei 100, şi a mutilat o tânără studentă care aştepta autobuzul în refugiu. Ea a ajuns la spital cu fracturi la ambele picioare, capul spart şi suspiciuni de fracturi de coloană vertebrală.
 
„Eroul“ este şi protagonistul unei înregistrări postate pe reţelele de socializare, la începutul lunii iunie 2014, când, împreună cu mai mulţi amici, s-a filmat în timp ce conducea un autoturism pe DN 3, în zona localităţii Băneasa, mergând pe contrasens şi cinstindu-se cu vin dintr-o carafă.
 
După accident, tânărul a refuzat să sufle în etilo-test şi chiar a încercat să părăsească locul accidentului înainte de sosirea poliţiştilor. Dus la spital de oamenii legii pentru recoltarea de probe biologice, el s-a hotărât să sufle, totuşi, şi în aparatul Dragger. Avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat!
 
În plus, poliţiştii au stabilit că, înainte cu o oră şi jumătate de producerea accidentului, Stroe a mai fost implicat într-un accident soldat doar cu pagube materiale, pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Constanţa, unde a avariat alte două autoturisme, fără a sesiza organele de poliţie cu privire la acest fapt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii