Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătut şi tâlhărit de cunoscuţi Un tânăr din Mihail Kogălniceanu susţine că a fost abuzat fizic

ro

05 Nov, 2014 00:00 1081 Marime text
Un tânăr din localitatea Mihail Kogălniceanu susţine că a fost agresat fizic de mai multe persoane, luni seară, în jurul orei 18.00.
 
Potrivit unor surse, iniţial, bărbatul a fost vizitat la domiciliu de o cunoştinţă. Aceasta i-a propus să îl însoţească, iar cei doi au plecat împreună din localitate, către ieşirea dinspre municipiul Constanţa. La ieşirea din comună, alte trei persoane s-ar fi urcat în autoturism. În dreptul localităţii Sibioara, toţi au coborât din maşină şi au consumat împreună băuturi alcoolice. Trei dintre cele patru persoane ar fi început apoi, fără motiv, să îl lovească pe tânărul în cauză. Persoana vătămată mai susţine şi că, după ce a fost bătută, ar fi fost deposedată de suma de aproximativ 600 de euro, 400 de lei, dar şi de bijuterii - două lanţuri şi o brăţară.
 
Ulterior, presupuşii agresori, împreună cu persoana vătămată, s-au întors la domiciliul acesteia, unde victima ar fi fost deposedată de cheile de la autoturismul personal, pe care agresorii l-ar fi luat din faţa porţii, la plecare.
Poliţiştii au demarat o anchetă, efectuând verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi a veridicităţii celor reclamate. Reclamantul nu prezintă urme de violenţă pe corp. De asemenea, tânărul nu a putut preciza numărul de înmatriculare al maşinii sustrase şi nu deţine documente de provenienţă pentru bunurile pe care le reclamă ca fiind sustrase.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii