Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baton de hasis descoperit intr-un colet

ro

11 Aug, 2006 00:00 1454 Marime text

Mihaela Trasca, de 23 de ani, a primit un colet de la un cetatean turc pe care il cunoscuse in urma cu un an * Printre produsele cosmetice care se aflau inauntru, vamesii au descoperit droguri * In urma analizelor biologice, s-a depistat ca tanara consuma stupefiante

Ofiterii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta au fost sesizati la data de 8 august, de catre lucratori ai Directiei Regionale Vamale Constanta, cu privire la un colet expediat din Olanda. Pachetul era destinat Mihaelei Trasca, in varsta de 23 de ani, din comuna Cumpana, judetul Constanta. Aceasta a fost anuntata ca i-a sosit coletul si s-a prezentat pentru a-l ridica de la Oficiul Postal 11. In urma controlului efectuat asupra pachetului, vamesii au descoperit, printre produse cosmetice, un baton de hasis in greutate de 17 grame. Imediat au fost anuntati ofiterii antidrog care au inceput cercetarile in acest caz. Astfel, s-a stabilit ca Mihaela Trasca a primit coletul de la un cetatean turc pe care il cunoscuse cu un an in urma, in perioada in care aceasta a lucrat in strainatate. Tanara sustine ca nu stia nimic de existenta drogurilor in colet si ca in urma cu doua saptamani a luat legatura cu persoana din Olanda pentru a-i trimite produse cosmetice pentru uz propriu. Pentru a verifica cele spuse de fata, s-a dispus efectuarea unor analize biologice. In urma acestora, a reiesit ca Mihaela Trasca consumase cannabis si barbiturice. Drept urmare, aceasta va fi cercetata in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri in vederea consumului propriu, fapta prevazuta si pedepsita cu inchisoarea cuprinsa intre doi si cinci ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 01 Aug, 2011 05:04 Numai in Romania, poti vedea legi d-astea de nimic... Nu o luati in nume de rau, dar nu poti sa arestezi pe cineva pentru consum.In mai toate tarile europene, consumul de stupefiante nu este pedepsit cu inchisoarea.In termeni mai populari'Daca ai o bucata de hasis la tine si te prinde politia cu ea, nu vei fi arestat(dar depinde cat ai la tine), doar iti i-a marfa'. Nu trebuie sa pedepsim consumatorii ci dealerii care le vand consumatoriilor! Peste tot pe unde voi intalnii ca legea romaneasca permite arestarea consumatoriilor de droguri, voi lasa acest comentariu! Peace(»_»)!