Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Batman a fost condamnat la Constanţa

ro

04 Dec, 2015 00:00 2183 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis condamnarea lui Kenan Batman la pedeapsa de opt luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. „Amână aplicarea pedepsei închisorii de opt luni pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 C. pen. de doi ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri“, se arată în minută.
 
„Schimbă încadrarea juridică a faptei reţinute în sarcina inculpatului Batman Kenan din cea prevăzută de art. 184, alin. 2 şi 4 C.pen. în cea prevăzută de art. 196, alin. 2 şi 3 C. pen., cu aplicarea art. 5 C. pen. (persoana vătămată Tase Ionuţ Cristian). Stabileşte pedeapsa de opt luni de închisoare în sarcina inculpatului Batman Kenan (), pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă prevăzută de art. 196 alin. 2 şi 3 C. pen“, se mai precizează în minută.
 
De asemenea, judecătorii constănţeni au decis achitarea lui Kenan Batman „sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă prevăzută de art. 184 alin. 1 şi 3 C. pen. 1969 (persoana vătămată Manolache Michael Tobias)“ şi achitarea „sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă prevăzută de art. 184 alin. 2 şi 4 C.pen. 1969 (persoana vătămată Ramazan Denis)“.
 
Pe durata termenului de supraveghere, Kenan Batman trebuie să respecte următoarele condiţii: „a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă“.
 
Totodată, magistraţii au admis „în parte pretenţiile civile formulate de partea civilă Tase Ionuţ Cristian şi obligă SC Euroins România Asigurare Reasigurare SA la plata către această parte a sumei de 922 de lei, cu titlu de daune materiale, la care se adaugă dobânda legală de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri până la data plăţii efective şi 50.000 de lei, cu titlu de daune morale“.
Decizia nu este definitivă.

Kenan Batman ar fi provocat un grav accident în Constanţa

În data de 23 februarie 2012, un grav accident s-a produs în apropiere de City Park Mall Constanța.
 
Kenan Batman, care se afla la volanul unui Audi, ar fi trecut prin sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Soveja cu Primăverii, ar fi acroşat un Opel, pe care l-ar fi „aruncat“ într-o bordură. Opel-ul a ricoşat într-un copac de pe marginea drumului. Coliziunea a fost atât de puternică încât plafonul autoturismului a fost strivit, iar maşina s-a răsturnat. Şoferul, pasagerul de pe scaunul din dreapta şi cel de pe bancheta din spate au fost grav răniţi.
 
Victimele au fost scoase din autoturismul transformat într-un morman de fiare cu ajutorul unui echipaj de descarcerare al pompierilor.
 
Toţi cei trei ocupanţi ai Opel-ului, Denis Ramazam (şoferul), Ionuţ Cristian Tase şi Michael Tobias Manolache au ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii