Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimis după gratii pentru tentativă de omor Bătaie cu bâte pe un teren din localitatea Ţepeş Vodă

ro

06 Apr, 2015 00:00 1750 Marime text
O cearta iscată din cauza unor animale care intrau pe pământul unor locuitori din satul Ţepeş Vodă, comuna Siliştea, a degenerat şi s-a terminat cu răni grave, la spital.
 
Potrivit anchetatorilor, scandalul a avut loc la data de 29 martie. Doi bărbaţi s-au supărat că animalele unor consăteni intrau pe terenul lor şi provocau distrugeri, drept pentru care au trecut la acte de violenţă.
 
În urma bătăii, doi bărbaţi au ajuns la spital. Anchetatorii arată că una dintre persoanele vătămate a fost lovită, de mai multe ori, cu un par din lemn, în zonele capului, toracică şi a membrelor superioare, de consăteanul său, Florin Bădeliţă.
 
Cu ocazia examinării medico-legale, s-a concluzionat: „Liviu Laurenţiu N. prezintă leziuni traumatice - plăgi contuze la nivel frontal înalt parietal stâng şi occipital, echimoză ochi drept, escoriaţii piramidă nazală şi fracturi ale oaselor feţei, care s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure. Leziunile traumatice pot data din 29.03.2015 şi necesită circa 16 - 18 zile îngrijiri medicale de la data producerii, dacă nu survin complicaţii. Leziunile traumatice nu au pus viaţa victimei în primejdie şi nu au fost constatate urmări din cele prevăzute de art. 194 CP.“
 
Având în vedere împrejurările concrete în care s-a comis fapta, concluziile medico-legale şi probatoriul administrat în cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. După audieri, Florin Bădeliţă, de 28 de ani, a fost reţinut, iar apoi arestat preventiv, pentru 30 de zile. În aceeaşi cauză este cercetat şi Sorin Calcan, faţă de care magistraţii au respins cererea de arestare. Totodată, în dosar apare şi Marian Bădeliţă, iar faţă de acesta cel mai probabil magistraţii vor lua o măsură într-o viitoare şedinţă de judecată.
 
Sursă foto: crime.md
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii