Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat şi adolescent din Ostrov, arestaţi după ce ar fi violat femei în vârstă

ro

26 May, 2015 00:00 2027 Marime text


Adolescentul de 15 ani din Ostrov suspectat că a violat o octogenară, săptămâna trecută, la Ostrov, a fost arestat, ieri, preventiv. El este bănuit că, în noaptea de 12.05.2015, în jurul orei 22.00, a pătruns fără drept pe fereastra neasigurată de la bucătăria folosită ca dormitor de către P.M., în vârstă de 87 de ani, din localitatea Esechioi, comuna Ostrov, iar prin constrângere fizică, ar fi întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale anale cu persoana vătămată P.M.
 

Tot ieri, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia și a dispus arestarea inculpatului Nicolae Cismaru pentru 30 de zile.
 
Poliţiştii judiciarişti de la Ostrov suspectează că, în ziua de 21.05.2015, în jurul orei 19.00, inculpatul Nicolae Cismaru, în vârstă de 43 ani, din Ostrov, a intrat în locuinţa persoanei vătămate J.C., şi cu această ocazie, sub pretextul că doreşte să o ajute să monteze aracii la cultura de roşii, ar fi întreţinut un raport sexual neconsimţit cu persoana vătămată, prin violenţă şi profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate, aceasta având vârsta de 68 de ani.
 
La solicitarea persoanei vătămate J.C., inculpatul a refuzat să părăsească imobilul după consumarea raportului sexual. Bărbatul va fi cercetat pentru viol şi violare de domiciliu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii