Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat găsit spânzurat la Eforie Sud Ar fi avut degerături la picioare şi trebuia să le amputeze (galerie foto)

ro

24 Feb, 2016 00:00 2827 Marime text

 
Un bărbat a fost găsit spânzurat, ieri, la Eforie Sud, lângă Pescărie. Se pare că acesta, în vârstă de 64 de ani, a ales să-şi pună capăt zilelor prin spânzurare de grinda camerei unde locuia. Potrivit unor martori, bărbatul, din Botoşani, ieşise din spital în urmă cu o lună, avea degerături la picioare şi trebuia să treacă printr-o operaţie de amputare a membrelor inferioare.
 
Proprietarul fermei situate în extravilanul localităţii Eforie Sud, spre Tuzla, a anunţat autorităţile şi a spus că ciobanul care lucra pentru el este spânzurat de o grindă. Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa s-a deplasat la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat decât să constate decesul.
 
Oamenii legii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţe şi au găsit în buzunarul său o hârtie medicală prin care se arăta că, din cauza necrozei de care suferea la picioare, membrele sale inferioare trebuiau să fie amputate.
 
Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii