Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din județul Constanţa, încarcerat la Poarta Albă

ro

10 Dec, 2016 10:06 2093 Marime text
În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 199 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 2 - 8 decembrie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 130 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 80 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. De asemenea, au fost depistate 69 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 49 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 5 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 6 aveau emise sentințe de internare în unități medicale de specialitate.

De exemplu, un bărbat, de 38 ani, din Băneasa, județul Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani şi 2 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat, la data de 2 decembrie, de polițiștii din cadrul IPJ Constanţa şi a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii