Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi încheiat abonamente sub numele altei persoane Bărbat de 74 de ani din Constanţa, cercetat pentru înşelăciune

ro

24 Mar, 2015 00:00 1361 Marime text
Polițiștii Secției 3 au fost sesizați, pe 21 octombrie 2014, de către un cetățean, cu privire la faptul că a primit o factură de plată a unui abonament de telefonie mobilă, cu toate că nu a încheiat niciun contract cu această societate.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că acesta își pierduse actul de identitate, după care o persoană necunoscută a încheiat contractul în numele său.
 
Astfel, la data de 26 septembrie 2014, persoana necunoscută ar fi încheiat un abonament de date mobile și voce cu o societate, prin care a beneficiat de un telefon mobil și de o tabletă, pe 24 decembrie 2014, a mai încheiat un contract de date mobile cu un alt furnizor, prin care a beneficiat de cartele SIM, iar pe data de 19 februarie a acestui an, a încheiat un al treilea abonament de date mobile și voce, primind o altă tabletă electronică și un telefon mobil.
 
Ieri dimineaţă, polițiștii Secției 3 au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat în vârstă de 74 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor, unde au fost găsite actul de identitate al persoanei vătămate, contractele încheiate și toate produsele electronice (în valoare de aproximativ 4.000 de lei) de care septuagenarul a beneficiat.
 
Polițiștii Secției 3 continuă cercetările, cu bărbatul în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii