Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bănuiţi de mai multe furturi

ro

02 Jul, 2012 01:42 1332 Marime text
Duminica, la ora 02.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe plaja din dreptul terasei ,,La Corturi", din Vama Veche, s-a sesizat în legătură cu 4 persoane care aveau un comportament suspect în timp ce se aflau în dreptul unui cort campat pe plajă.

S-a trecut la legitimarea celor în cauză, iar cu ocazia controlului corporal s-au găsit asupra lor 4 telefoane mobile, o cameră foto digitală marca „Nikon", două perechi de ochelari de soare, o pereche de cărţi de joc, un cuţit cu lama de aproximativ 7-8 cm lungime şi alte bunuri pentru care aceştia nu aveau nicio justificare sau vreun act. În urma cercetărilor întreprinse la faţa locului şi la o vizualizare mai atentă a corturilor, jandarmii au observat faptul că unul prezenta mai multe tăieturi. În urma discuţiilor purtate cu cele 4 persoane, a reieşit că bunurile găsite asupra lor au fost sustrase de la diferite persoane, atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii. A fost solicitat sprijinul echipajului de intervenţie, care a observat că printre bunurile sustrase se afla şi camera foto digitală marca ,,Nikon", despre care se primise o reclamaţie prin serviciul 112, la ora 21.30, de la două persoane care reclamau faptul ca în timp ce se aflau pe strada Falezei din Vama Veche au fost deposedate de bunuri prin violenţă de 3 persoane.

Jandarmii le-au întocmit actele premergătoare pentru faptele de tâlhărie şi furt, iar bunurile şi cele 4 persoane, L. M., de 15 ani, Alexandru C., de 21 ani, din , M. N., de 17 ani, şi C. C., de 16 ani, din Limanu, au fost predate pe baza de proces verbal Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii