Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bănuiți de comiterea unor tâlhării, reținuți de către polițiștii din Constanța

ro

16 Feb, 2017 12:21 1449 Marime text
Urmare a cercetărilor efectuate în cazul comiterii unei tâlhării, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia i-au identificat pe V.A.-E., în vârstă de 17 de ani și A.D.-E., în vârstă de 17 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 24 ianuarie, cei doi tineri ar fi sustras, prin smulgere, un telefon mobil de la o femeie, în vârstă de 41 de ani. V.A.-E, în vârstă de 17 ani, se află în stare de arest prevetiv într-o altă cauză penală iar față de A.D.-E., în vârstă de 17 ani, s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
De asemenea, ca urmare a cercetărilor efectuate în cazul comiterii unei tâlhării, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Topraisar, Postul de Poliție Bărăganu, i-au identificat pe Ș.G., în vârstă de 34 de ani, D.C.-M., în vârstă de 31 ani și A.F., în vârstă de 31 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 15 februarie, cei trei bărbați ar fi pătruns în curtea unui imobil, cu intenția de a sustrage ovine. Cei în cauză ar fi  scos oile dintr-un saivan iar în momentul în care au fost depistați de către persoana vătămată, aceștia au manifestat un comportament violent și ar fi agresat persoana vătămată. Bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanțe, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii