Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, la Judecătoria Constanţa Verdict important în dosarul cântăreţei Alexandra Stan

ro

19 Feb, 2016 00:00 3470 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Constanţa se vor pronunţa astăzi în dosarul Alexandrei Stan cu Vasile Marcel Prodan, cel care i-a fost manager.
 
Amintim că, în 2013, Alexandra Stan a declarat că a fost bătută de Marcel Prodan. Cântăreaţa ar fi fost salvată de un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa. De partea cealaltă, Marcel Prodan spune că nu ar fi agresat-o pe cântăreaţă.
 
La ultimul termen, cel din data de 4 februarie, a fost audiată o prietenă a Alexandrei Stan.

Se cere pedeapsa cu închisoarea pentru Prodan

Avocatul Alexandrei Stan cere pedeapsa cu închisoarea pentru Prodan în limita maximă prevăzută de lege. Totodată, acesta cere daune de un milion de euro.
 
„Au fost audiaţi mulţi martori. Probatoriul a fost completat cu înscrisuri şi cu un procedeu specific: mă refer la confruntarea în urma căreia inculpatul a declarat că a lovit-o în legitimă apărare. Nu este nicio dovadă că Alexandra l-ar fi lovit prima în timp ce conducea. Este doar declaraţia inculpatului“, a precizat Marius Nada, avocatul Alexandrei Stan, în faţa judecătorului.
 
„Tot ceea ce a făcut Marcel Prodan ca să repare greşelile acestei infracţiuni a fost să o scuipe pe partea civilă“, a adăugat avocatul cântăreţei. „A fost lovită în mod repetat în părţi vitale: în faţă, în gât. Vă rog să sancţionaţi această conduită“, a mai spus avocatul Alexandrei Stan. 

Avocatul lui Prodan doreşte „tratament minimal posibil“

Marcel Prodan a fost de acord să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii.
 
Avocatul managerului a susţinut că Alexandra Stan a invitat la spital jurnaliştii şi a acordat interviuri, iar acest lucru ar atesta faptul că „starea psihică nu era atât de deteriorată precum au susţinut martorii“.
 
„A fost un incident spontan, şi el (n.r. Marcel Prodan) îl recunoaşte. A fost foarte sincer şi a explicat clar că a încercat să o îndepărteze pe partea civilă de la volan“, a declarat avocatul lui Prodan.
 
„Solicităm să aplicaţi tratamentul minimal posibil (n.r. pedeapsa cea mai mică)“, a adăugat avocatul lui Prodan.
 
De asemenea, avocatul managerului susţine că „inculpatul s-a aflat sub control judiciar, adică sub supravegherea organelor judiciare. Nu avea cum să o ameninţe pe Alexandra“.
 
În final, Marcel Prodan a avut ultimul cuvânt: „A fost o reacţie de moment. Îmi pare rău!“
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii