Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele preşedintelui Secţiei I Civile a Tribunalului Constanţa, Cristina Ramona Duţă (documente)

ro

16 Apr, 2016 00:00 4555 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din municipiu. Astăzi, vorbim despre preşedintele Secţiei I Civile a Tribunalului Constanţa, Cristina Ramona Duţă.
 
Conform celei mai recente declaraţii de avere, din 27 mai 2015, magistratul Cristina Ramona Duţă deţine, împreună cu soţul, Cristian Gabriel Duţă, un apartament de 68,78 mp, în Constanţa, dobândit în 2003, prin vânzare-cumpărare. Mai are în posesie un autoturism Volkswagen, fabricat în 2001, dobândit tot prin cumpărare, şi o Skoda Rapid, din 2014, dobândită tot prin cumpărare.
 
În ceea ce priveşte datoriile, Cristina Ramona Duţă are un credit la BRD, în valoare de 70.000 de lei, contractat în 2014 şi scadent în 2019.
 
La capitolul venituri, magistratul Cristina Ramona Duţă menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat, pentru activitatea de judecător, 163.246 de lei de la Tribunalul Constanţa, iar soţul său, Cristian Gabriel Duţă, a obţinut 47.806,34 de lei de la MAPN. Cristina Ramona Duţă a mai încasat, pentru drepturi de autor, 1.060 de lei, de la Editura Universul Juridic.
 
Potrivit propriilor consemnări, preşedintele Secţiei I Civile a Tribunalului Constanţa nu are interese.
 
În secţiunea „Documente” pot fi citite integral cele două declaraţii ale Cristinei Ramona Duţă.
 
Emilia Cezara CREŢU este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii