Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturisme BMW şi Ford cu acte false, descoperite la Ostrov

ro

13 Jul, 2013 00:00 1426 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în PTF Ostrov doi cetăţeni români care conduceau autoturisme marca BMW şi Ford, înmatriculate în Republica Bulgaria, pentru care au prezentat la control certificate tip ITP false.

În Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi cetăţeni români, care conduceau autoturisme înmatriculate în Republica Bulgaria. La controlul documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele tip certificat ITP prezintă indicii de falsificare.
Primul caz a fost înregistrat în jurul orei 09.50, persoana în cauză fiind la volanul unui autoturism marca BMW, iar al doilea la ora 22.50, conducătorul auto circulând cu un autoturism marca Ford.
Cele două persoane au declarat că au achiziţionat autoturismele cu documentele în cauză, fără a cunoaşte faptul că acestea sunt false.
Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi bărbaţi dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale” şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 288, respectiv art. 291 Cod Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii