Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism indisponibilizat

ro

17 Oct, 2013 00:00 1254 Marime text
Poliţiştii de frontieră, acţionând pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, au depistat abandonat pe malul lacului Razelm un autoturism marca Dacia, model 1304, fără număr de înmatriculare.

În autoturism au fost găsite unelte de pescuit din plasă de tip monofilament cu captură de peşte în ele. În urma cercetărilor s-a stabilit că autovehiculul şi bunurile descoperite le aparţin lui C.C., de 26 de ani, şi lui S.N., de 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Tulcea.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele 28 de unelte de plasă tip monofilament, cu lungime totală de 1.854 de metri, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Valoarea totală a bunurilor este de aproximativ 6.200 de lei.
Totodată, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 259 de kilograme de peşte din specii diferite (şalău, babuşcă, crap şi caras), evaluată la aproximativ 538,7 lei, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.
Poliţiştii de frontieră au întocmit celor două persoane actele premergătoare de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de „producere, import, deţinere, comercializare sau utilizare a uneltelor de plasă tip monofilament”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii