Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
03:53 27 07 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Autoturism furat în urmă cu patru ani din Italia, descoperit la Tulcea

ro

23 Jun, 2015 00:00 550 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în judeţul Tulcea un autoturism marca Lancia Delta, condus de un cetăţean român, vehicul ce era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia.

Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii de frontieră au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat un autoturism marca Lancia Delta cu numere de Italia, ce era căutat, în vederea confiscării, de către autorităţile italiene din data de 16.03.2011.

Conducătorul auto, cetăţeanul român P.A.M., în vârstă de 20 de ani, domiciliat în judeţul Tulcea, a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietarul acestuia, un alt cetăţean român domiciliat în judeţul Constanţa, fără a cunoaşte faptul că autoturismul era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, la sediul Serviciului Poliţiei de Frontieră Tulcea, pentru continuarea cercetărilor, şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii