Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism de lux furat din Italia, descoperit de poliţişti

ro

15 Dec, 2012 01:34 1111 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat pe raza municipiului Mangalia un autoturism de lux marca Audi Q5 care figura ca fiind furat din Italia.

În data de 13 decembrie, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au acţionat în baza unei informaţii primite de la reprezentanţii Punctului de Contact Oradea pentru depistarea unui autoturism marca Audi Q5 care figura ca fiind furat din Italia. Echipa operativă constituită a identificat autoturismul în cauză parcat pe o stradă din municipiul Mangalia.

Verificările au stabilit că autoturismul a fost adus în România în data de 9 decembrie de cetăţeanul român D.T., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, fiindu-i încredinţat de un cetăţean italian.

Cetăţeanul român mai sus menţionat a încredinţat ulterior autoturismul unei cunoştinţe, O.R., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Mangalia.

Ambii cetăţeni români au declarat că nu au cunoscut că autoturismul figura ca fiind furat.

Autoturismul evaluat la aproximativ 200.000 lei a fost ridicat în vederea indisponibilizării.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 26 raportat la art. 208 Cod Penal.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii