Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism de lux furat din Germania. Iată unde a fost găsit!

ro

03 Aug, 2013 00:00 1500 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă un autoturism marca BMW care figura ca fiind furat din Germania, pe care doi cetăţeni români au încercat să îl scoată din ţară.
În PTF Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi cetăţeni români, care călătoreau cu o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în Republica Bulgaria, la care era ataşată o platformă pe care era transportat un autoturism marca BMW.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul marca BMW figurează ca fiind furat din Germania din data de 08.12.2011.

Pasagerul din dreapta, I.M.M., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în judeţul Sibiu, a declarat că a cumpărat autoturismul în schimbul sumei de 1.500 de euro, fără a cunoaşte că acesta fusese declarat ca fiind furat.
Autoturismul în valoare de aproximativ 6.600 de lei a fost indisponibilizat la sediul PTF Negru Vodă pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii