Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorul a două infracţiuni de tâlhărie, în arest

ro

10 Oct, 2012 02:50 1596 Marime text
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, aflaţi în timpul cercetărilor care privesc două cauze de tâlhărie, l-au identificat luni, la ora 15.00, pe Iulian C. (26 de ani), care se afla în incinta unui complex comercial

Bărbatul, domiciliat în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Constanţa, este suspectat de poliţişti pentru comiterea a două tâlhării, în luna iunie a acestui an. Infracţiunile au fost înregistrate iniţial de poliţie ca având autor necunoscut.

Poliţiştii spun că tânărul se face vinovat de tâlhăria comisă la data de 1 iunie a acestui an, la ora 23.00, asupra unei tinere din Constanţa. Aceasta a fost deposedată, prin ameninţare, de un telefon mobil şi de suma de 50 lei, în timp ce se afla în faţa unui bloc de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

De asemenea, bărbatul este suspectat şi de comiterea tâlhăriei comise pe data de 3 iunie, la ora 23.15, când unei femei din Iaşi i-au fost luate cerceii, un telefon mobil şi suma de 180 de lei, sub ameninţarea cu un obiect ascuţit, în timp ce se deplasa pe o alee din apropierea străzii Soveja.

Prejudiciul, estimat la 850 de lei, a fost recuperat în proporţie de 80%, iar suspectul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Instanţa de judecată a fost sesizată cu propunere de arestare preventivă, urmând ca marţi bărbatul să fie dus în faţa magistraţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii