Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorităţile l-au prins pe bărbatul suspectat de crima de la Ciocârlia (document)

ro

18 Sep, 2014 00:00 2468 Marime text
În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat şi depistat un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Ciocârlia, care este bănuit de comiterea infracţiunii de omor.

Eugen Lungu, de aceeaşi vârstă cu cel căruia i-a fost călău, a fost reţinut, marţi seara, de procurori. El a recunoscut că l-a bătut cu cruzime pe cel care i-ar fi furat câţiva ştiuleţi de porumb. Le-a dezvăluit anchetatorilor (vezi rechizitoriul procurorilor în secţiunea „Documente“) că a lovit victima cu picioarele, pumnii, iar apoi cu bolovani în cap. Cei doi se cunoşteau. Suspectul a fost arestat preventiv, ieri, pentru 30 de zile. Are toate şansele să îşi petreacă restul vieţii în închisoare, pentru omor calificat.
Amintim că un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit mort, luni seara, pe un câmp din zona localităţilor Ciocârlia de Sus şi Ciocârlia de Jos.
Echipa operativă complexă s-a deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia şi al Postului de Poliţie Ciocârlia, identificând victima în persoana lui Mihai Sandu, în vârstă de 70 de ani, din satul Ciocârlia, care prezenta mai multe leziuni de violenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii