Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autocar răsturnat pe o şosea din Ungaria Doi români sunt grav răniţi, iar alţi 11 au răni uşoare

ro

23 Sep, 2014 00:00 1964 Marime text
Un nou accident ce se putea sfârşi tragic pentru mai mulţi români a avut loc pe şosele din statele învecinate. Ieri dimineaţă, un autocar înmatriculat în Galaţi, care se întorcea de la Roma cu 32 de turişti români, s-a răsturnat într-un şanţ.

Evenimentul a avut loc în localitatea Mako, din Ungaria. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, şoferul a pierdut controlul volanului şi a alunecat într-un şanţ. În urma incidentului, şoferul a rămas încarcerat. Două persoane au fost rănite grav şi alte 11 au suferit răni uşoare, scrie Agerpres.
 
Cele 13 persoane rănite au fost transportate la spital. Celelalte 19 persoane aflate în autocar şi care nu au fost rănite au fost transportate la sediul Poliţiei Mako, unde au primit mâncare şi băutură.
 
Aceasta este a doua tragedie de acest fel care a avut loc în ultimele 24 de ore. Duminică, un autocar cu turişti români s-a răsturnat între localitățile Gurkovo și Veliko Tîrnovo, în Bulgaria. Autocarul circula de la Kusadasi spre România, iar în urma incidentului o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şase au fost rănite grav.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gabi 23 Sep, 2014 13:18 dedefreftegtr