Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier aproape de Agigea Au vrut să ajungă la mare, dar s-au oprit sub un autotren

ro

18 Jul, 2015 00:00 2122 Marime text
O tânără de 20 de ani, din judeţul Călăraşi, a ajuns în atenţia medicilor din Constanţa după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Chiar dacă vacanţa sa a luat sfârşit înainte să înceapă, fata se poate considera norocoasă, căci automobilul s-a oprit într-un autotren, iar ea s-a ales doar cu răni uşoare, după cum spun oamenii legii.
 
În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că joi dimineaţă, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Zimnicea, judeţul Teleorman, a condus un automobil, iar în momentul în care a ajuns la intersecţia cu DN 39 - prevăzută cu sens giratoriu, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Cedează Trecerea“. Ulterior, el a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 58 de ani, din Valu lui Traian, care circula în sens opus. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoara a pasagerei dreapta-faţă din autoturism, o fată de 20 de ani, din satul Borcea, judeţul Călăraşi.
 
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa derulează cercetări specifice, pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii