Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au furat din parcul eolian pe care îl păzeau

ro

30 Oct, 2012 01:00 2224 Marime text
eoliene.jpgDuminică, la ora 01.00, poliţiştii de la Postul Târguşor, din cadrul Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu au controlat sistemul de pază de la parcul eolian situat în extravilanul localităţii Vulturu. Obiectivul este asigurat cu pază umană de o societate de profil.

Poliţiştii au identificat în timpul controlului doi agenţi de pază, C.I.M. şi L.D.M., aflaţi în serviciu, unul în post fix, iar celălalt în patrulă mobilă, suspectaţi că ar fi furat componente metalice.

În portbagajul autoturismului, în locul destinat roţii de rezervă, poliţiştii au găsit trei colaci de cablu din cupru, în lungime de 30 de metri, dar şi un obiect de tăiat, toate acoperite cu haine şi pături. Prejudiciul total s-a ridicat la valoarea de 275 de euro.

Lucrătorii de poliţie spun că materialele descoperite provin din reţeaua de cabluri a societăţii comerciale ce administrează parcul eolian.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi au fost prezentaţi luni procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunerea de arestare preventivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii