Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost retinuti 11 politisti

ro

26 Jun, 2009 11:25 2456 Marime text

Numărul agenţilor de poliţie care au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore de la procurorii constănţeni a crescut la 11, peste noapte. Cei 11 subofiţeri aflaţi pe „lista neagră" a procurorilor sunt Gigi Cristian Ruşescu, Daniel Andrei Mircea, Elvin Cadîr, Enis Vuap, Dumitru Iulian Maxim, Marius Ivan, Andrei Bogdan Călugăru, Paul Mihai Ciolpan, Cosmin Cristian, Cristina Gherlan şi Cristian Nazarovici. Totodată, şi civilii anchetaţi în dosar au fost reţinuţi de anchetatori. Alin Bogdan Drughe, George Guliu şi Gigel Budur sunt cei trei care şi-au petrecut noaptea în arestul poliţiei, cel de-al patrulea civil, Marian Alexandru Lupu, fiind arestat de mai bine de şase luni, în dsoarul tâlhăriei de la Hârşova. În cursul acestei zile, cei care au primit mandate vor fi prezentaţi judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • xxx 26 Jun, 2009 10:59 De ce ati posta si comentariul meu ? nu continea cuvinte obscene si am respectat regulile de postare ? sunteti mana in mana cu EI?
  • pagina1 26 Jun, 2009 07:59 va e teama sa va bagati la o ancheta ???? in constanta sunt cateva sute tzigani care se ocupa de taximetrie. numai daca le vedeti chipurile o sa aveti impresia ca sunt proaspat eliberati din inchisoare. nu trebuie decat sa faceti un sondaj printre cei care sunt la gara si in cele mai importante zone: hypermarketuri, intersectii . oare aceste figuri dubioase au facut mai mult de 4 clase ??? oare cum au luat permis de conducere si atestat de taximetrie ???