Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Traficul din Constanța s-ar putea schimba în urma accidentului cu 13 victime

ro

12 Jul, 2017 15:09 3201 Marime text

În contextul accidentului rutier din această dimineată, de la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu, evenimet soldat cu 13 victime, Stelian Cristian Ion, deputat USR, a sesizat autoritățile locale în legătura cu situația semafoarelor din zona respectivă.
 
Deputatul USR a trimis Serviciului Rutier și Primăriei o solicitare pentru funcționarea semafoarelor pe timpul nopții și iluminarea intersecție.
               
„Astăzi am trimis către Serviciul Rutier din cadrul IPJ Constanța și către primarul Municipiului Constanța o solicitare de repunere în funcțiune pe timpul nopții a semafoarelor din intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu. După cum știți în această dimineață în respectiva intersecție s-a produs un grav accident rutier soldat cu spitalizarea mai multor persoane. Întâmplător, cunosc personal situația acelei intersecții care reprezintă un pericol real pentru șoferii care o traversează pe timpul nopții. În cazul în care nu se vor repune în funcțiune de urgență (chiar din această noapte) semafoarele, vom ști cu toții cui aparține responsabilitatea și împotriva cui vom formula plângeri. Sper să nu se ajungă până acolo“, a postat Stelian-Cristian Ion pe pagina sa de Facebook.
 
 
 
 
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 12 Jul, 2017 16:02 Foarte buna ideea sa funcționeze semafoarele permanent si noaptea ....