Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, imagini şocante! Bilanţul accidentului înfiorător din zona CET - o maşină ruptă în două, un adolescent mort şi patru răniţi (galerie foto + video)

ro

01 Jun, 2016 00:00 7442 Marime text
Un accident rutier înfiorător a avut loc luni seară, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, în zona CET. Un adolescent a murit şi patru persoane au ajuns grav rănite la spital. Totul s-a petrecut după ce şoferul unui autoturism ar fi intrat pe contrasens, ar fi tăiat linia continuă şi ar fi fost lovit de o altă maşină, care circula regulamentar.
 

Din cauza impactului puternic, maşina care ar fi produs tragicul eveniment s-a rupt în două. Pe şosea a rămas jumătate din maşină, care a intrat pe contrasens, iar cealaltă bucată a intrat într-o spălătorie, în faţa căreia aşteptau trei persoane. În autoturismul care ar fi provocat accidentul se aflau cinci persoane. Unul dintre bărbaţi a rămas încarcerat în jumătatea maşinii de pe şosea.
 
O persoană care s-a prezentat drept şoferul maşinii BMW a spus că celălalt şofer i-a tăiat calea şi nu a avut timp să reacţioneze.
 
„Am coborât din maşină, am încercat să le dau primul ajutor, dar nu au avut nevoie. Am aşteptat venirea Poliţiei şi a Ambulanţei. (...) Unii dintre ei au fost răniţi, nu ştiu care, pentru că nu am apucat să văd exact. (...) Au coborât toţi pe picioarele lor, cu excepţia unuia, care a rămas blocat şi a aşteptat descarcerarea“, a declarat acesta.
 
De asemenea, una dintre persoanele care aşteptau la spălătorie a spus: „Am scăpat, am avut zile. A trecut pe lângă mine.“
 
„La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe cu medic şi două cu asistent. Au găsit acolo patru victime, dintre care două sunt în stare gravă. Li s-a acordat primul ajutor şi au fost transportate la Spitalul Judeţean“, a spus Diana Tatarici, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa.
 
Totodată, ea a precizat că, ulterior, au fost solicitaţi şi la o adresă din Constanţa pentru a cincea victimă a acestui accident, care plecase de la locul impactului.
 
Se pare că şoferul autoturismului care ar fi provocat accidentul ar fi reuşit să fugă de la locul evenimentului şi ar fi ajuns acasă. Pentru că era rănit, familia ar fi sunat la 112. Din primele informaţii, acesta nu ar deţine permis de conducere.
 
Potrivit reprezentanţilor SAJ Constanţa, starea răniţilor a fost următoarea: „Un pacient de 23 de ani cu traumatism abdominal, conştient, instabil; un pacient de 32 de ani cu politraumă, conştient, stabil; un pacient de 16 ani, conştient, traumatism abdominal, instabil; un pacient de 28 de ani, politraumă, conştient, stabil; un pacient de 13 ani, inconştient, instabil, comatos, intubat“.
 
Potrivit unor surse, luni seară, copilul în vârstă de 16 ani, pe nume Marian Ivan, şi-a pierdut viaţa, în ciuda eforturilor medicilor.
 
Aseară, cel care ar fi produs accidentul, Cornel Robert Georgescu, în vârstă de 27 de ani, a fost prezentat instanţei de judecată.
  
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii