Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astazi incepe Regatta Beneteau 2010

ro

02 Jul, 2010 03:47 2104 Marime text

regatta1.jpg25 de yachturi şi 200 de participanţi vor porni, astăzi, 2 iulie, în cursa pentru primele locuri ale regattei „Beneteau 2010", organizată de NauticLife.

regatta2.jpgRegata va cuprinde două etape: prima, cea de astăzi, de offshore, ce va începe de la orele 10.00, va avea loc pe ruta Mangalia-Tuzla şi retur, iar cea de sâmbătă, cea de inshore, se va derula în faţa Portului Turistic Mangalia. La linia de start vor fi ambarcaţiuni româneşti şi bulgăreşti.

Prima etapă are o lungime de 20 de mile, iar cea de-a doua, cu balize, va avea 8 mile marine. „Ambarcaţiunile au clase diferite, tocmai de aceea se va merge pe un sistem de «handicap», care va oferi tuturor concurenţilor şanse egale", a declarat skiperul velierului „Life" al Nautic Life, Sorin Drugan.

regatta3.jpgVelierul câştigător va fi premiat cu un radar digital, de 1.200 de lire, în timp ce membrii echipajului de pe locul al II-lea de la fiecare clasă vor primi jachete speciale pentru navigaţie, iar cei de pe locul al III-lea mânuşi, şepci şi saci.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii