Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociat cercetat pentru 30 kg de cocaină, adusă prin Portul Constanţa Activele firmei Welcome To Paradise SRL, scoase la vânzare

ro

22 Nov, 2014 00:00 2564 Marime text
Lichidatorul judiciar al Welcome to Paradise SRL anunţă organizarea licitaţiei publice pentru mai multe active ale societăţii. Potrivit anunţului, licitaţia va avea loc pe data de 4 decembrie, la ora 12.00, şi se va desfăşura în condiţiile stabilite prin Legea 85/2006. Bunurile scoase la vânzare sunt reprezentate de un teren de 442 mp, situat în Mamaia, lot 17, careu 22. Preţul de pornire, fără TVA, este de 1.130.687de lei.
 
Cel de-al doilea bun care poate fi achiziţionat în cadrul licitaţiei este reprezentat de o autoutilitară marca Iveco, tip 35 C, 13 Daily, 2800 cmc, 92 kw, an 2004, motorină, 113.579 km. Preţul de pornire este de 18.854 de lei, exclusiv TVA.
 
De asemenea, organizatorul licitaţiei mai informează agenţii economici cu privire la faptul că este necesară o garanţie de participare de 10% din preţul de pornire a licitaţiei, taxa de participare este de 50 de lei pentru autoturism şi de 500 de lei pentru bunul imobil, iar pentru caietul de sarcini, trebuie achitată suma de 100 de lei. Aceste costuri trebuie achitate cu cel puţin o zi înaintea organizării licitaţiei.
 
Totodată, în caz de adjudecare, preţul licitaţiei va fi achitat în cel mult zece zile lucrătoare calculate de la data adjudecării. Înscrierea la licitaţie, achitarea garanţiei şi a taxei de participare se fac la adresa strada Mircea cel Bătrân nr. 14, etaj 2, camera 22, municipiul Constanţa, acolo unde vor avea loc toate şedinţele de licitaţie. Lichidatorul mai informează că, în caz de neadjudecare, licitaţia se va relua la 18 decembrie 2014, 8 ianuarie 2015, 22 ianuarie 2015, respectiv 5 februarie 2015, la aceeaşi oră şi în aceleaşi condiţii.

Cui aparţine firma Welcome to Paradise SRL

Societatea Welcome to Paradise SRL este în faliment. În firmă este asociat Khairallah Ismail Khochaiche, care mai apare ca asociat şi în Anir Agro Business, în C&H Style Trading, în SC Camirarox, în Confiscate Trading, în Food Provider, în Hero Free şi în SC Layal Impex.
 
Khairallah Ismail Khochaiche este cercetat, alături de Alain Akra, într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, cei doi cetăţeni fiind sunt suspectaţi că ar fi intrat în posesia a 30 de kilograme de cocaină.
 
Potrivit procurorilor DIICOT, „din probele aflate la dosar rezultă că inculpatul K.K.I (n.r. Khairallah Ismail Khochaiche), cetăţean libanez rezident în România, împreună cu inculpatul A.A (n.r. Alain Akra), cetăţean francez de origine kuweitiană, au intrat în posesia unei importante cantităţi de cocaină, care a fost introdusă pe teritoriul României prin Portul Constanţa, şi că au întreprins acţiuni în vederea scoaterii din ţară, pe cale maritimă, a unei părţi din droguri, prin acelaşi port, în cursul zilei de 14 februarie, prin intermediul unor persoane neidentificate până în prezent“. „În data anterior menţionată, s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante, ocazie cu care a fost capturată cantitatea de aproximativ 30 kg de cocaină. Valoarea de piaţa a drogurilor se ridică la 3 milioane de euro“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii