Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artiştii de la Oleg Danovski se întorc pe scenă (video)

ro

02 Oct, 2010 00:00 1694 Marime text
vid_stagiune.jpgCu toate că nu şi-au primit banii de două luni, artiştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet urcă în continuare  pe scenă. Ziua internaţională a muzicii va fi sărbătorită aşa cum se cuvine cu un concert simfonic de zile mari susţinut de pianistul Andrei Deleanu şi dirijat de Radu Ciorei.

După ce  Teatrul de Operă şi Balet Oleg Danovski a intrat în moarte clinică, angajaţii par să fie cei care reînvie cultura în Constanţa. Fără bani, dar cu speranţa şi dorinţa de a urca pe scenă,  artiştii încep stagiunea muzicală cu un concert simfonic susţinut de pianistul Andrei Deleanu şi dirijat de Radu Ciorei.

Din program vor face parte Uvertura la opera „Flautul fermecat”, de Mozart, concertul pentru pian în Re Major de Bach şi Simfonia a V-a de Ceaikovski. Spectacolele vor continua şi în weekend, când va putea fi urmărit primul spectacol deoperă din această stagiune, „Nabucco”, de Verdi. Pentru iubitorii de balet, artiştii teatrului Oleg Danovski au programat spectaclolul „Arlechinada”. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii