Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ars din temelie (video)

ro

30 Nov, 2010 00:00 1921 Marime text
Incendiu_Movilita.jpgIncendiu de proporţii la Moviliţa. Un depozit de materiale de construcţii a ars din temelie, după ce paznicul a lăsat nesupravegheată o sobă de teracotă. Proprietarii spun că înăuntru se afla marfă de peste 50 de mii de lei, la care se adaugă un autoturism şi un motostivuitor . Pompierii s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră să stingă flăcările care atingeau chiar şi cinci metri înălţime.

Pompierii spun că depozitul de materiale de construcţii a luat foc din cauza unei sobe de teracotă, pe care paznicul ar fi lăsat-o nesupravegheată. Mai bine de jumătate de oră s-au chinuit pompierii să stingă flăcările, care au cuprins întreaga clădire.
Proprietarii depozitului susţin că în interior se afla marfă de peste 50 de mii de lei. În incendiu au mai ars un motostivuitor, dar şi un autoturism, care spun oamenii ca ar fi fost salvate dacă paznicul era acolo în momentul în care a izbucnit focul. Bărbatul care ar fi trebuit să păzească depozitul nu a fost de găsit pentru a spune de ce a lăsat nesupravegheată întreaga clădire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii