Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestați preventiv pentru lovire, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice

ro

08 Nov, 2016 16:30 1839 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa informează că la data de 8 noiembrie, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii A.T.I, A.E. şi A.D.M, reţinuţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen., distrugere, prev. de art. 253 alin. 1 C.Pen şi tulburarea ordinii şi liniştii publice prev. de art. 371 C. pen, cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpaţilor faptul că:
În seara zilei de 04.11.2016, orele 2300, inculpaţii au agresat fizic persoanele vătămate  S.A.C. şi P.T, folosind obiecte contondente (respectiv bâtă din lemn şi topor), în timp ce se aflau pe str. Peninsulei din oraşul Ovidiu, în dreptul imobilului cu nr. 1, iar inculpatul A.T.I. a produs distrugeri autoturismului marca SKODA FABIA, ce se afla parcat în faţa imobilului mai sus menţionat, fiind tulburată astfel ordinea şi liniştea publică.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii