Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestaţi pentru multiple furturi din locuinţe

ro

22 Jan, 2013 22:40 1341 Marime text

La data de 18 ianuarie, poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale din Cernavodă, în urma unor activităţi specifice, i-au identificat pe O. Daniel-Costel, de 21 de ani, pe O. Alexandru-Ştefan, de 19 ani, ambii din localitatea Seimeni, pe O.V.M., de 17 ani, pe P. Florin, de 26 de ani, pe C. Marian-Alexandru, de 20 de ani, şi pe I.V.F., de 16 ani, toţi din Cernavodă, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţă, fapte înregistrate iniţial cu autor necunoscut.

Din verificările efectuate s-a stabilit că aceştia, în perioada aprilie 2012 - ianuarie 2013, au comis un număr de 11 furturi din locuinţe de pe raza oraşului Cernavodă, de unde au sustras prin efracţie bunuri mobile, în special aparatură electronică şi electrocasnică, creând un prejudiciu total de aproximativ 20.000 de lei, fiind recuperate 80% din bunuri. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu trei dintre suspecţi în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

La data de 21 ianuarie, P. Florin, O. Alexandru-Ştefan şi O. Daniel-Costel au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, în baza probatoriului administrat, iar pe numele acestora a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind introduşi în Centru de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii