Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat pentru metoda „accidentul”

ro

08 Nov, 2016 16:37 1699 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice că la data de 08.11.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul S.E.P, reţinut, cercetat sub aspectul săvârşirii de tentativă la înşelăciune prev. de art. 32 rap. la art. 244 alin. 1 C. pen. 

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că:
La data de 07.11.2016, în jurul orei 1050, s-a prezentat la domiciliul persoanei vătămate C.G.G, situat pe aleea Argeş nr.2, încercând să o inducă în eroare şi să ridice banii de la aceasta, sub pretextul că băiatul persoanei vătămate a suferit un accident şi este nevoie de o sumă de bani pentru rezolvarea favorabilă a cazului, fiind prins în flagrant de către lucrătorii de poliţie în momentul în care a luat plicul ce conţinea suma de 1000 lei. 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii