Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat pentru că şi-ar fi abandonat victima în stradă

ro

12 Nov, 2012 02:01 2625 Marime text
arest_-_IPJ_sediu.jpgUn bărbat de aproape 45 de ani a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţie Judeţului Constanţa după ce ar fi provocat un grav accident rutier, ulterior părăsind locul faptei fără acordul organelor de anchetă.

Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa susţin că, la data de 9 noiembrie, ora 17.20, Doşan Căldăraru, de 42 de ani, din Constanţa, a condus un automobil marca Alfa Romeo pe strada Vârfu cu Dor din municipiul Constanţa. La un

moment dat, conducătorul auto ar fi surprins-o şi accidentat-o pe Maria Nicolai, de 58 de ani, din Constanţa. În urma impactului, victima s-a ales cu răni grave, iar şoferul ar fi părăsit locul faptei fără acordul organelor de anchetă. Identificat la scurt timp şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, Doşan Căldăraru a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă. În baza probelor strânse de poliţişti, magistraţii au decis ca Doşan Căldăraru să stea pentru următoarele 29 de zile în spatele gratiilor. Decizia poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. Poliţiştii susţin că Maria Nicolai se află internată în stare gravă la spital.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii