Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat pentru 20 de zile

ro

18 Sep, 2013 00:00 1688 Marime text
Poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi telefonic de dispeceratul Serviciului Rutier Constanţa cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor Sălciilor cu Comarnic, a avut loc o tamponare între două autoturisme, iar unul dintre conducători a fugit de la locul producerii evenimentului, abandonând autoturismul.

Echipa deplasată la faţa locului a constatat că autoturismul abandonat fusese sustras de pe strada Theodor Speranția.
În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe Paul A., de 19 ani, din Constanţa, suspect de comiterea faptelor.
Acesta a fost prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea sesizării instanţei de judecată pentru dispunerea măsurii arestării preventive.

Cu această ocazie, Judecătoria Constanţa a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 5 în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a acestuia, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă. Tânărul a mai fost acuzat că a sustras din incinta magazinului SC Real Hypermarket România SRL o consolă marca Sony, în valoare de 385 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii