Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi violat o fată din Constanţa sub podul IPMC Hotărâre definitivă pentru Gucsel Ismail

ro

18 Apr, 2016 00:00 1908 Marime text
 

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ca nefondată, contestaţia formulată de Gucsel Ismail împotriva încheierii de şedinţă pronunţate de Judecătoria Constanţa. Astfel, Gucsel Ismail va rămâne după gratii. Decizia este definitivă. El este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tâlhărie calificată.
 
Conform procurorilor, în data de 18 martie, în jurul orei 21.00, „în timp ce persoana vătămată se afla în staţia de autobuz - linia 48 - situată pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanţa, cu direcţia de deplasare Pod Butelii - Cartier Palas, inculpatul a acostat-o, şi, împotriva voinţei sale, a obligat-o să se deplaseze în zona podului IPMC“.
 
Aici, spun anchetatorii, „prin întrebuinţarea de violenţe, ce au necesitat pentru vindecare un număr de două-trei zile de îngrijiri medicale, inculpatul a constrâns-o pe victimă să întreţină un raport sexual normal şi un act sexual oral, după care, prin acte de violenţă şi ameninţări, i-a smuls poşeta şi i-a sustras din interior un telefon mobil marca Samsung Galaxy Grand Prime şi suma de 100 de lei, cauzând un prejudiciu în cuantum de 300 de lei“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii