Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi racolat mai multe tinere pentru a se prostitua Ionel Ţicu şi Daniel Irimia rămân după gratii

ro

04 Feb, 2016 00:00 1789 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ieri, ca nefondate, contestaţiile formulate de Ionel Ţicu şi Daniel Irimia împotriva încheierii din 29 ianuarie pronunţate de Judecătoria Medgidia. Astfel, cei doi bărbaţi vor rămâne în arest preventiv. Decizia este definitivă.
 
Reamintim faptul că, în luna noiembrie a anului trecut, poliţiştii din Medgidia şi luptătorii din cadrul SAS - IPJ Constanţa au efectuat percheziţii domiciliare la Poligonul Viilor din localitate, pentru a dovedi infracţiunile a doi suspecţi de proxenetism. Vorbim despre Ionel Ţicu şi Daniel Irimia. Aceştia erau plecaţi în Germania, informaţie confirmată de comisar-şef Constantin Rădoacă, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Medgidia.
 
În data de 3 decembrie 2015, oamenii legii l-au prins pe Ionel Ţicu.
 

„După ce a revenit în ţară, l-am identificat pe Ţicu în zona Primăriei“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Constantin Rădoacă.

 
Apoi, complicele său, Daniel Irimia, s-a prezentat singur la poliţie, a precizat şeful Serviciului de Investigaţii Criminale.
 
Cei doi erau suspectaţi că ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi dus în Europa, pentru a se prostitua. În urma percheziţiilor din noiembrie 2015, oamenii legii au găsit documente şi bani care au probat activitatea infracţională a acestora. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii