Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze Trei persoane, reţinute în urma percheziţiilor din Constanţa şi Cernavodă

ro

18 Dec, 2015 00:00 2234 Marime text
În cursul zilei de miercuri au avut loc pe raza judeţului Constanţa percheziţii la persoane bănuite de proxenetism. Acţiunea, derulată de polițiști din cadrul Poliţiei oraş Cernavodă, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi al lucrătorilor IJJ Constanţa - Detaşamentul 8 Cernavodă, s-a finalizat cu destructurarea a două reţele de proxeneţi.
 
La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa au fost conduse 14 persoane, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
 
S-au efectuat trei percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Constanţa şi una pe raza oraşului Cernavodă, unde locuiau fără forme legale trei suspecţi într-un dosar de proxenetism. Este vorba despre Gheorghe Florin Neculai, Marius Neculai şi Camelian Mihăiţă Neculai.
 
În fapt, s-a reţinut că cei trei, „în perioada 2008-2015, au determinat zece persoane tinere să practice în folosul lor prostituţia în străinătate (Italia, Spania, Elveţia, Grecia, Turcia), obţinând astfel suma de aproximativ 300.000 de euro, bani investiţi în autoturisme de lux şi imobile“.
 
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate mai multe mijloace de probă (fotografii, înscrisuri), suma de 38.000 de euro, precum şi 4.000 de lei.
 
Cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţe, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, şi au fost prezentaţi, ieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii