Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi obligat doi minori să întreţină raporturi sexuale Suraj Dobrin şi Cristina Marior, arestaţi pentru complicitate la viol

ro

19 Aug, 2014 00:00 1555 Marime text
Duminică, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au prezentat în faţa magistraţilor patru persoane cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la viol.Potrivit anchetatorilor, Suraj Dobrin, Cristina Marior, Nicuşor Apostol şi Zîna Dănilă ar fi obligat doi minori să întreţină relaţii sexuale.
 
Fapta ar fi avut loc într-un imobil de pe strada Industrială din municipiul Constanţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Ulterior, cei patru suspecţi ar fi împiedicat-o prin ameninţări şi prin acte de violenţă pe minora de 15 ani să părăsească imobilul în care s-ar fi petrecut agresiunea.
 
Cei patru au fost identificaţi de anchetatori, reţinuţi şi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Asupra lui Suraj Dobrin şi Cristina Marior instanţa a admis propunerea procurorilor, iar cei doi au fost duşi în arest. Nicuşor Apostol, de 30 de ani, din Galaţi, şi Zîna Dănilă, de 25 de ani, din Constanţa, vor fi cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la viol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii