Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi fost băut la volan şi ar fi provocat un accident Decizie definitivă pentru avocatul Valentin George Dumitrescu

ro

08 Dec, 2015 00:00 1859 Marime text


Magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au condamnat, în luna aprilie, pe avocatul Valentin George Dumitrescu la pedeapsa de un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. „Suspendă condiţionat executarea pedepsei de un an şi patru luni de închisoare pe o durată de trei ani şi patru luni termen de încercare“, se arată în minută.
 
Decizia nu a fost definitivă, astfel încât s-a făcut apel la Curtea de Apel Constanţa. Prin urmare, magistraţii de la Curte au respins apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi Valentin Dumitrescu. Decizia este definitivă.
 
Reamintim faptul că, în iulie 2010, Valentin George Dumitrescu, avocat în Baroul din Constanţa, ar fi condus un autoturism marca Dacia pe bulevardul Mamaia, dinspre I.G. Duca către Mihai Viteazul. Când a ajuns la intersecţia cu George Enescu, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului, ar fi lovit cu partea din stânga faţă a maşinii gardul de protecţie al scuarului, ar fi derapat şi s-ar fi răsturnat pe partea stângă. Pasagera de pe scaunul din dreapta-faţă, Simona Fonca, ar fi fost uşor rănită.
 
Avocatul nu ar fi vrut să fie testat cu aparatul etilotest şi ar fi fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, dar şi acolo ar fi refuzat analizele. Poliţiştii i-au luat permisul şi i-au suspendat dreptul de a mai conduce.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii