Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi dat ţepe în numele unei companii cunoscute Decizie definitivă pentru Ion Cosmin Prioteasa şi Mariana Codruţa Zamfir

ro

20 Feb, 2016 00:00 2477 Marime text
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins, ieri, contestaţiile formulate de Ion Cosmin Prioteasa şi Mariana Codruţa Zamfir, împotriva soluţiei pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi al Tribunalului Constanţa, ca nefondate. Astfel, Ion Cosmin Prioteasa şi Mariana Codruţa Zamfir rămân în arest preventiv.
 
Reamintim faptul că, în data de 11 februarie, s-a dispus arestarea preventivă a lui Dan Ionuţ Năpîrcă şi a lui Giuliano-George Ventri, pentru o perioadă de 30 de zile de zile, precum şi a Vioricăi Chiriţă, pentru o perioadă de 30 de zile de zile.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au reuşit să probeze activitatea infracţională a mai multor persoane din Dâmboviţa, Dolj, Călăraşi, Bucureşti şi Prahova, suspectate că ar fi sunat la zeci de oameni cărora le-ar fi spus că ar fi câştigat, în cadrul unei campanii, câte 20.000 de euro. Pentru a intra în posesia banilor, ar fi trebuit să trimită într-un cont diverse sume. Prejudiciul estimat este de 10.000 de euro.
 
Mai exact, indivizii ar fi apelat victimele pe telefonul fix, s-ar fi recomandat ca fiind angajaţi ai companiei Coca Cola, le-ar fi spus că ar fi câştigat 20.000 de euro în cadrul unui concurs, iar pentru a beneficia de premiu, trebuie să depună o anumită sumă (de obicei, 1.335 de lei) la o companie specializată. Astfel, membrii grupului ar fi putut ridica banii de la orice punct din ţară.
 
Două persoane sunt deja în executarea pedepsei, fiind aflate în penitenciare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii